Sluit je aan bij onze community

Ontdek jouw weg naar professionele groei en betrokkenheid bij de NATM:
Kies het lidmaatschap dat bij jou past!

Bekijk lidmaatschappen

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

 • Heb je interesse in een bron van voortdurende innovatie? 
 • Wil je toegang hebben tot up-to-date informatie en branchekennis? 
 • Ben je op zoek naar inspiratie en nieuwe perspectieven voor je reisprogramma? 
 • Wil je je netwerk uitbreiden met gelijkgestemde professionals en experts? 
 • Wil je jouw reismanagement-ervaring naar een hoger niveau tillen? 
 • Zoek je een gemeenschap die jouw groei ondersteunt? 


Ben jij op zoek naar:

 • De nieuwste ontwikkelingen in zakelijk reismanagement? 
 • Een bron van voortdurende innovatie? 
 • Up-to-date informatie en branchekennis? 
 • Inspiratie en nieuwe perspectieven voor je reisprogramma? 
 • Uitbreiding van je netwerk met gelijkgestemde professionals en experts? 
 • Een manier om je reismanagement-ervaring naar een hoger niveau te tillen? 
 • Een ondersteunende gemeenschap voor jouw groei? 


Sluit je vandaag nog aan bij je vakgenoten!

Lidmaatschappen

CONNECT MEMBER

Gratis

Een gratis introductie-lidmaatschap voor degenen die nieuw zijn bij de NATM. Connect Member  worden biedt beperkte toegang tot onze diensten, je ontvangt onze tweemaandelijkse nieuwsbrief. Wil je actief betrokken onderdeel uitmaken van onze community, zoals het bijwonen van onze kennis events of het downloaden van meerdere bronnen? Dan adviseren wij je  Direct Member te worden.

DIRECT MEMBER

€ 295 excl. BTW

Inkopers van zakenreisdiensten voor andere werknemers van hun bedrijf, of degenen die reisbeleid beheren voor hun bedrijf, of degenen die vergaderingen plannen en/of beheren voor hun bedrijf.


Uit ervaring weten wij dat dit vakgebied bij verschillende afdelingen wordt ondergebracht.


ALLIED MEMBER 

€ 1.495 excl. BTW

Professionals werkzaam in sales-/marketing en/of accountmanagement binnen organisaties die reisdiensten aanbieden, bijvoorbeeld luchtvaartmaatschappijen, hotels, treinen, taxi's, juridische diensten, reismanagementbedrijven, vergaderlocaties, technologieproviders voor reizen, enzovoort.CONSULTANCY MEMBER

€ 580 excl. BTW

Allied Membership voor de als zelfstandig ondernemer werkende travel consultant, die als ingehuurd travel manager of account manager werkt voor een of meer klanten.
Het NATM-lidmaatschap is inclusief een complementair lidmaatschap van de internationale netwerkorganisaties GBTA en BT4Europe.

De Nederlandse Vereniging voor Travel Management heeft zusterorganisaties in de Scandinavische landen, Europa en de rest van de wereld, en neemt actief deel aan internationale samenwerking.

Voor vragen over het NATM-lidmaatschap kun je contact opnemen met secretariaat@natm.nl.

Reisadvies

Een reisadvies is een handig hulpmiddel voor de buitenlandse reisvoorbereiding van de zakenreiziger. Het biedt inzicht in veiligheidsrisico's, mogelijke COVID-19-inreisvoorwaarden, verkeersveiligheid, vereiste reisdocumenten en visa, lokale wetten en regels, en noodprocedures. Het dient echter alleen als richtlijn en moet worden aangevuld met eigen onderzoek en gezond verstand tijdens het reizen. Deze informatie is beschikbaar op de website van de Rijksoverheid. Klik op https://www.nederlandwereldwijd.nl om naar de website te worden doorverwezen.


Adviseer je reizigers om de Reisapp Rijksoverheid op hun mobiele telefoon te installeren.

NATM: waar Business Travel Management een vak wordt en netwerken een expertise
Business Travel Management is een vak dat je leert ‘on the job’. Vooral in grote multinationals spreek je over grote budgetten die worden besteed aan zakenreizen. Het is daarom zo fijn dat je bij het NATM je peers ontmoet en met hen de problemen, uitdagingen maar ook successen, die travel business management met zich meebrengt, kan bespreken. Ik ben al geruime tijd lid en heb enorm veel geleerd tijdens de meetings en workshops. Daarnaast heb je via deze weg contacten met de mensen uit de industrie die bij je dagelijkse werkzaamheden van pas komen. De ervaring die je opdoet via het NATM heeft mij zoveel verder gebracht in mijn vakgebied.


Sacha Gerritsen

Corporate Travel & Fleet Manager

JUST EAT Takeaway.com

Samenwerking en Vertrouwen: Het Hart van Ons NATM-Lidmaatschap bij Dyami
Een lidmaatschap bij NATM omvat veel meer dan alleen het hebben van een uitgebreid professioneel netwerk. Onderdeel uitmaken van NATM betekent deel uitmaken van een familie, waar je op elkaar kunt rekenen en van elkaar kunt leren. Het biedt een uitstekend platform om met toonaangevende partijen vanuit zowel de private als publieke sector nauw samen te werken om zo de Nederlandse reisbranche naar een hoger niveau te tillen. Een belangrijke rol van Dyami is om de veiligheid van Travel Management te kunnen waarborgen en het NATM-lidmaatschap draagt hier zeker aan bij.
Eric Schouten

CEO & Founder 

Dyami security services

NATM: Mijn kompas in de reisindustrie en de sleutel tot een sterk zakelijk reisnetwerk
Als Travel Manager binnen een grote organisatie is het de kunst om de complexe reis industrie te doorgronden. De functie zelf is vaak een vrij specialistische rol buiten het kernproces van de onderneming. Het is daarom van groot belang te kunnen discussiëren met zowel collega travel buyers/managers, als de suppliers in de industrie om zo elkaar constant “up to date” te houden. Daarnaast is de NATM sterk in zowel de aansluiting naar educatieve instellingen, wereldwijde netwerken (GBTA) en is het de stem richting lokale en Europese politieke besluitmakers (BT4Europe) op het gebied van zakelijk reizen. Toen ik als Travel Manager aan de slag ging was een van mijn eerste besluiten, lid worden van de NATM.
JDE Peet's
Stefan van Sliedregt

Global Travel & Expense Manager

JDE Peet's

sponsor

  NATM de juiste keuze voor jou

Als jouw interesse uitgaat naar verbinding zoeken met je vakgenoten, het bijblijven met de nieuwste ontwikkelingen, het vinden van voortdurende innovatie, het verkrijgen van up-to-date branchekennis en het ontdekken van inspiratie voor je reisprogramma, dan is de NATM de juiste keuze voor jou. 


Word lid en breid je netwerk uit met gelijkgestemde professionals en experts, til je reismanagement-kennis naar een hoger niveau en vind een ondersteunende gemeenschap die jouw groei stimuleert. Kies voor de NATM en laat je reis naar succes beginnen!

 • Word lid van de NATM, de juiste keuze voor jou!
 • Verbinden, Innoveren, Excelleren:
  Jouw Reis naar Inspiratie en Vooruitgang.


  Waarom zou je lid worden van ons netwerk?

  Blijf op de hoogte

  Als lid van de NATM kun je rekenen op de juiste ondersteuning om het volledige potentieel van je reisprogramma te realiseren. Wij voorzien je van de meest recente informatie over nieuwe ontwikkelingen, regelgeving, wetgeving en evoluties in de branche, via onze online en offline kanalen.

  Laat je inspireren

  Onze branche verandert in een snel tempo. De trends volgen is één ding, ze toepassen in je dagelijkse activiteiten is iets anders. We delen actief praktische tips en trucs, zodat reisprofessionals die gevestigd zijn in Nederland of werkzaam zijn voor een in Nederland gevestigde onderneming, voorop kunnen blijven lopen qua kennisniveau.

  Ontmoet je collega's

  Bijna 200 Nederlandse zakenreisprofessionals, met een zakelijke en/of leveranciersachtergrond, zijn vandaag de dag lid van de NATM. Dit betekent 200 collega's die graag hun verhalen, ervaringen en oplossingen met je delen. Ze komen 5 – 6 keer per jaar bijeen tijdens een van onze netwerk- of educatieve evenementen.

  Onze 50/50 verhouding

  Netwerken is essentieel voor onze vereniging, dus de NATM moedigt al haar leden aan om vakgenoten, collega's en klanten uit te nodigen om zich bij onze vereniging aan te sluiten. We bieden alle leden de mogelijkheid om de NATM community te ervaren, maar we hanteren altijd de 50/50 verhouding.


  betaalmethode

  Het bevorderen van inclusiviteit: Het handhaven van harmonie in het lidmaatschap

  Het is eenvoudig: de leveranciersleden mogen nooit meer dan 50% van het totale NATM-lidmaatschap overschrijden. Nieuwe leveranciersleden moeten ook minstens één nieuwe (zakelijke) reismanager introduceren om zich bij onze vereniging aan te sluiten. Dit garandeert een evenwichtig en inclusief lidmaatschap voor onze gemeenschap.

  Veel plezier met netwerken!

 • Meld je vandaag aan!