Managing Director NATM
04/21/2023
1 min
0

Press Release – New Board Members

04/21/2023
1 min
0

PERSBERICHT

Nederlandse Associatie voor Travel Management (NATM) breidt bestuur uit

Tijdens de algemene ledenvergadering op 13 april jl. heeft de Nederlandse Associatie voor Travel Management (NATM) drie nieuwe bestuursleden benoemd. Wolter van Houwelingen van Cognizant is als direct member toegevoegd aan het bestuur, en Jochem Hemink (ATPI) en Henry Sope (CWT) als allied members.

Statutair bestaat het NATM-bestuur altijd uit een meerderheid van direct members. Het is dan ook goed nieuws dat het bestuur met de benoeming van Van Houwelingen deze meerderheid behoudt. Managing director Odete Pimenta da Silva; “Ik ben blij met de toevoeging van deze professionals aan het bestuur. Ze zijn stuk voor stuk in staat om vanuit hun eigen ervaring, kennis en netwerk bij te dragen aan de opwaartse beweging die wij als vereniging hebben ingezet.”

Door een onvoorziene (positieve) wijziging in zijn carrière moest Oscar van Wees hij zijn NATM-Bestuur rol vroegtijdig beëindigen. Wij gaan Oscar als persoon zeker missen maar wensen hem gelijktijdig heel veel succes in zijn nieuwe uitdaging.

De uitbreiding van het bestuur draagt bij aan de continuïteit van de vereniging voor de komende jaren. Dit jaar zal de focus liggen op herziening van de strategie waarbij de NATM met Herman Mensink die in december 2022 is aangesteld als Strategic Counsel samenwerkt. Inge Kuijpers (Capgemini) is bestuurslid sinds november 2020 en sinds april 2021 vervult zij de rol van voorzitter, Lydia De Kousemaeker (Fujifilm Europe) is bestuurslid sinds april 2021, Jochem Hemink (ATPI) neemt de bestuursfunctie van penningmeester op zich. Sinds 1 februari 2023 wordt het secretariaat en de ledenadministratie verzorgd door Sophie Van Haute.

 De dagelijkse organisatie en belangenbehartiging van de NATM blijven in handen van de managing director. Pimenta da Silva kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking met het vernieuwde bestuur.

Hoofddorp, 20 april 2023

EINDE PERSBERICHT

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Odete Pimenta da Silva | Managing Director NATM

E-mail: odete.pimentadasilva@natm.nl

website: www.natm.nl

Reacties