Managing Director NATM
05/08/2023
2 min
0

Exclusieve partnership: Schiphol Travel & Dyami Strategic Security Services

05/08/2023
2 min
0

EXCLUSIEVE PARTNERSHIP SCHIPHOL TRAVEL MET DYAMI STRATEGIC SECURITY SERVICES
Verdere specialisatie van STI dienstverlening ten aanzien van risk management voor zakelijke reizen

Schiphol 8 Mei 2023

Met ingang van 1 juni 2023 is Schiphol Travel International (STI) de exclusieve TMC partner van Dyami Strategic Security Services, expert op het gebied van strategische internationale veiligheid.
De partnership stelt STI in staat de meest geavanceerde ‘Duty of Care services’ aan haar relaties aan te bieden.

Deze services omvatten onder andere actuele bestemmingsanalyses en op maat gemaakte reisadviezen. Hierbij wordt gekeken naar de lokale en geopolitieke situatie, diverse veiligheidsrisico’s waaronder bijvoorbeeld ook spionagedreigingen. Op basis hiervan kan de reiziger een advies ontvangen ter optimale voorbereiding van de reis. Tevens biedt de samenwerking Travel Managers de mogelijkheid hun reisbeleid te toetsen op basis van een individuele risico evaluatie.

Om deze specialistische dienstverlening aan alle STI relaties te kunnen aanbieden, zal Dyami kennis en awareness trainingen verzorgen voor de STI Accountmanagers waarna zij gecertificeerd worden.

Dyami Strategic Security Services founder & Director - Eric Schouten:
“Strategische security is een middel voor bedrijven om veilig en succesvol te ondernemen. We merken echter dat veel bedrijven de risico’s voor hun reizende medewerkers onderschatten, terwijl er juist een groeiende behoefte is aan betrouwbare informatie t.a.v. veiligheidsrisico’s voor zakelijke reizen. De samenwerking met Schiphol Travel als exclusieve TMC partner zal een positieve bijdrage leveren aan een actieve bewustwording van risico management.

Schiphol Travel International Commercial Director - Arlette van Bezu
“In deze onstabiele tijden met geopolitieke spanningen in de wereld merken we dat onze klanten worden geconfronteerd met complexe vraagstukken op het gebied van veiligheid voor hun reizigers.
Schiphol Travel neemt Duty of Care en daarmee de zorgplicht voor haar klanten uiterst serieus
Naast ons eigen calamiteiten team en traveller-tracking system zal de toevoeging van real-time Dyami intelligence onze Duty of Care diensten nog verder perfectioneren.
Na het volgen van de trainingen en met de dagelijkse support van het team van Dyami stelt de nieuwe expertise ons nog beter in staat onze reizigers veilig op reis te sturen. We zien hierin een enorme toegevoegde waarde van onze dienstverlening juist in deze tijd.

Voor meer informatie

Schiphol Travel International
Telephone : +31-20-4055275
Email : info@schipholtravel.com

Over Dyami

Dyami is een strategische security provider met een hands-on mentaliteit. We kijken naast de risico's en dreigingen vooral naar de kansen van internationaal ondernemen. Dat doen onze klanten namelijk ook.
We hebben een team van eigen in-house analisten en experts op alle gebieden van internationale veiligheid. Onze achtergrond ligt onder meer bij inlichtingendiensten, Defensie, Buitenlandse Zaken, reisindustrie en luchtvaart. Door middel van onze security-as-a-service abonnementen helpen wij bedrijven veilig en succesvol zakendoen.

+31-30-207 2120
Eric Schouten
eric@dyami.services
www.dyami.services

Over Schiphol Travel International

Schiphol Travel is een exclusieve 5 sterren zakenreisorganisatie gespecialiseerd in professionele dienstverlening aan middelgrote en grote multinationals.
Schiphol Travel biedt een exclusief product middels persoonlijke dienstverlening ondersteund met innovatie IT oplossingen en (video) rapportages en is aangesloten bij het Global netwerk van Travel Leaders.

Voor meer informatie Schiphol Travel International

Arlette van Bezu – 020-4055275
Arlette.van.Bezu@schipholtravel.com


Reacties